Stay in touch

Ontdek als eerste onze nieuwe items, mooiste looks en acties.

View our privacy policy and termen

Extra informatie - Belob stories

Hier vind u alle belangrijke informatie over onze openingstijden, extra openingstijden, speciale aanbiedingen of gewoon iets leuks om te weten. Dus zeker handig om hier af en toe eventjes te kijken. 

 

Bestellingen
Wanneer u een online bestelling plaatst op zondag of maandag streven wij ernaar om uw bestelling die maandag nog te verzenden. Wanneer dit niet gaat lukken voor ons versturen wij uw pakket op dinsdag. 
Wanneer u een online bestelling plaatst op andere dagen in de week zullen wij alle bestellingen die voor 15.00 uur zijn geplaatst dezelfde dag nog verzenden. 

 

Same day delivery
Kiest u voor onze "Same day delivey" optie geen probleem, dan kom ik het pakketje dezelfde dag nog bij u thuis bezorgen. Wat zijn de spelregels?
- Alleen geldig in Breda
- Voor 17.00 uur besteld
- Alleen op dinsdag, woensdag, donderdag, vrijdag en zaterdag

 

Feestweekend
HIEP HIEP HOERA ! Zondag 15 november 2020 bestaan wij twee jaar. En dat willen we graag dit weekend met jullie vieren. Vandaar dat we het weekend van 14 & 15 november een feestweekend hebben. Zondag 15 november zijn wij daarom extra geopend van 12.00 tot 17.00 uur. Wij zorgen voor een feestelijk hapje en drankje. En bij besteding vanaf €10,- krijgt u van ons een cadeautje. Kom je dat weekend gezellig bij ons langs ?

Natuurlijk houden wij ons ook dan aan regels van het RIVM. Dit betekend dat er helaas maar 4 klanten tegelijkertijd binnen mogen zijn. Alvast super bedankt voor uw begrip en zien u graag terug in de winkel.  

 

 


Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »